On-line reportáž z Gurmánského dne
Hned s patnáctou hodinou se náš Gurmánský den rozjel skutečně naplno.
Sledujte on-line reportáž a přijďte se také podívat, přímo do
kanceláří H1.cz. 15:25 – Přivítali jsme první hosty Gurmánského dne.
15:34 – Změřili jsme první GMI! 15:43 – Martin Snížek, expert H1.cz
přes použitelnost, se při pohledu na mojito bar ve své kanceláři ptá
návštěvníků: „Hádejte, jak dlouho zůstanu použitelný?“ 15:52 –
Marek Prokop: „V mojí hospůdce je narvaný celý Jyxo, pije pivo a hraje
šipky.“ 16:20 – Vyfotili jsme část z dobrot, které si tu užíváme…
Vy můžete s námi. Přijďte na Gurmánský den H1.cz i vy.
16:28 – A dělají se tu i další věci, nejen jídlo!
Návštěvníci můžou vyzkoušet třeba Wii Box.
16:33 – Návštěvník Ctibor Jappel: „Tady je to skoro
tak krásný jako v Googlu…“ A Honza Tichý kontruje: „Kdepak, pohádky
o práci u Googlu jsou sice krásné, ale u nás je to realita“. 17:08 –
Podívejte se na další část fotodokumentace… Máme tady zásah dne,
barmany a pak další ukázku dobrot.
17:25 – Ještě slibovaný barman.

17:40 – Aktuální odhad říká, že na Gurmánském dni je právě teď
32 lidí. 17:45 – David Špinar: „V hokeji mě zatím porazil jenom Jirka
Tvrdek. A to náhodou, protože měl i obránce a brankáře. Takže mě
v podstatě neporazil nikdo.“ 17:54 – Petra Brodilová byla právě
odhalena… V naší soutěži o rozpoznání konzultantů podle fotek
v utajení jsou návštěvníci docela úspěšní, zvlášť ti, kteří se
pozorně dívají po všech našich konzultantech. 18:03 – „Těch kaváren
a vináren a hospůdek tady máte možná až trochu moc…“ – Tohle
vyjádření jsme si nevymysleli, to je postřeh jednoho z návštěvníků
Gurmánského dne. 18:07 – Navštívili nás i Vesmírní lidé. Zajímá je
především SEO a internetový marketing pro začátečníky. 18:24 – Jak
vzniká tento online přenos?
18:30 – „Zdroják zítra nevyjde, protože
se nám tady zacyklil šéfredaktor u hlavolamu,“ říká Marek Prokop.
18:36 – Asistentka Anička Trojáková: „Myslím, že zatím jsme měli tak
50 unikátních návštěvníků.“ 18:40 – S Davidem Špinarem je nuda.
Nemůže totiž pít. „Musím jet dnes v pořádku do Mysletic, podojit
kozy.“ 18:56 – Ani lidé z českého Googlu do dneška neznali svůj Google Mass Index! Chcete naštvat Petru
Větrovskou? Zeptejte se: „A už má Outrider web?“ 19:00 – Máme
další ohlas k našemu Gurmánskému dni: „Bylo to úplně Há jedna!“
19:30 – Gurmánským dnem vás provázela i naše accountka Veronika a PPC
konzultantka Mirka.
Víno v marketingové vinárně vypili kluci z Jyxo.

20:00 – Počet návštěvníků se pravděpodobně zastaví na čísle 74.
20:33 – Kanceláře H1.cz se pomalu mění v jednu velkou chill-out zónu.
Jsme plni dojmů i dobrého jídla a pití. Díky za pozornost, kterou
jste věnovali sledování on-line reportáže.Byli jste přímo mezi
návštěvníky? I díky vám se Gurmánský den povedl. Těšíme se na vaše
ohlasy.
Ohlasy
A reportáž najdeme kde?
Já chci taky hrát šipky a pít pivo. Kluci, počkejte.
Pche! Prý celý jyxo! To jste ještě neviděli, co tu máme v Jyxu v záloze. :-)
Na tebe určitě čekají ;)
Škola. Hlad. Učí nás objektově programovat, fíha, bez toho bych fakt nemohl být. Neplánujete někdy repete, děcka?
Třeba… ve čtvrtek? ;o)
Z Brna tiše závidím… :)
David Špinar: Měl jsem jen brankáře, navíc úplně bez zkušeností, to se nepočítá! :)
Děkuji, bylo to krásné (jak by řekl Ondřej Havelka). Jinak Zdroják zítra vyjde, šéfredaktor včas vyskočil přes break 8-)
Kdyby se ovšem návštěvnost měřila počtem unikátních cookies, byla by mnohem větší.
perfektní, co více dodat…
Děkujeme všem, kteří se s námi i po včerejšku ještě baví :)
Tak schvalne, analytici – kolik unikatnich navstevniku a kolik navstev u vas mela behem akce mala stran(k)a? Prosim nepocitat pristupy internich uzivatelu z tymu H1 ;-)
12> Taky jsem to chtěl spočítat, ale kamerový systém, který tohle měří, kvůli vysoké návštěvnosti zkolaboval. Jsou statistiky pouze za prvních 10 minut, což je samozřejmě nic neříkající vzorek.
Biometrické údaje zaměstnanců jsou samozřejmě v systému zavedené a exclude filtr je nastavený správně.